Stichting Shelter Medicine

De jaarplanning voor 2021

2021 is alweer even onderweg, hoogste tijd voor het delen van onze jaarplanning!

  • Intercollegiaal overleg

Er zullen dit jaar 3 bijeenkomsten georganiseerd worden. Ook dit jaar zijn er nascholingspunten aangevraagd en toegekend. 

Helaas is het wegens corona nog niet mogelijk om fysieke bijeenkomsten te organiseren en zullen de intercollegiale overleggen, net als vorig jaar digitaal plaatsvinden. 

We hopen dat we in het najaar weer een fysieke bijeenkomst mogen aanbieden, waarbij we het programma met het traditionele bedrijfsbezoek, voor het kijkje in elkaars 'keuken', weer op kunnen pakken. In ieder geval hebben we voor iedere bijeenkomst weer een passende (deskundige) spreker! Daarnaast wordt er zoveel mogelijk casuïstiek behandeld en ervaringen uitgewisseld, kortom: een leuke, leerzame avond met collega asieldierenartsen!

Sta je nog niet op de mailinglist, maar wil je dat wel graag? stuur dan even een mailtje naar sheltervetsnl@gmail.com (Let op! dit is alleen voor dierenartsen die een asiel begeleiden bedoeld!)

Voorjaarsbijeenkomst

Het eerste, digitale intercollegiaal overleg staat gepland op 26 mei en zal gaan over de zoötechnische aspecten rondom kittens en ziek zijn. 

Deze bijeenkomst zit vol, aanmelden voor de wachtlijst kan nog wel

Na-zomerbijeenkomst 

Het tweede, digitale intercollegiaal overleg zal plaatsvinden op 15 september. Het onderwerp en nadere informatie volgen nog

Najaarsbijeenkomst 

Op 3 november vindt het derde (hopelijk fysieke!) intercollegiale overleg plaats. Het onderwerp en nadere informatie volgen nog.

  • Website

Dit jaar gaat onze website op de schop! Naast dat de website een ander uiterlijk krijgt, zullen er ook extra functies/opties mogelijk worden. En we blijven natuurlijk verder bouwen aan de inhoud van de website. 

OPROEP! Heb je een vraag over shelter medicine, schroom dan niet en stuur je vraag naar sheltervetsnl@gmail.com. Op deze manier kunnen we de vraagbaak vullen met vragen die van jullie komen.

Gepubliceerd: 2021-03-29 12:26:54